Praktijk

4EnerChi is een praktijk in het centrum van Bergen en bevindt zich op de Prins Hendriklaan 36a in het
pand bij Kapsalon Esther's Hairdesign. (voorheen op het Binnenhof bij het wijksteunpunt) Parkeren is gratis.
 

4EnerChi, praktijk huidverbetering en massagetherapie te Bergen

Even voorstellen: Mijn naam is Francisca Immink. Naast de basisopleiding schoonheidsspecialiste heb ik diverse specialisaties gedaan, zoals voetreflexmassage en shiatsu kosmetiek. Ook bij Dermalogica heb ik alle benodigde certificaten gehaald. Na de opleiding sportmassage ben ik mij verder gaan verdiepen in diverse massagetechnieken. Zo heb ik 2 jaar voetreflextherapie gedaan en vervolgens de gehele opleiding massagetherapie. Technieken die ik daarbij geleerd heb zijn: holistische massage, haptonomische massage, bindweefselmassage, acupressuur, energetische massage, Ayurvedische massage, chakra-massage en beïnvloeding van gewrichten door mobilisaties en oscillaties. Daarnaast heb ik veel ervaring met hotstone-massage en klassieke massage.
Als extra aanvulling heb ik het diploma HBO medische basiskennis.

Naast mijn praktijk geef ik ook behandelingen aan bewoners , familie en personeel in de verpleeghuizen Oudtburgh en Haemstede, beide in Bergen (behorend tot Magentazorg). Daar gebruik ik diverse merken en zijn er aangepaste prijzen.

Mede door mijn interesse en goede ervaringen met massages, heb ik als docent enkele jaren de praktijklessen van de opleiding NGS wellnesmassage aan het Hamel College in Gorinchem gegeven.